Vårens mest efterlängtade boksläpp!

Jag har läst hans bok Vart är du på väg och vill du dit flera gånger. Jag har sett han ett par gånger på scen.
Alltid med lika stor behållning. Det ska därför bli spännande att få ett recensionsex av hans nya bok Du läcker vad du tänker i slutet av maj.
Christer är mannen som har gjort sunt förnuft till sin affärsidé.

Nu undrar du kanske vad detta har att göra med nya och blivande chefer. Jag vet inte riktigt, blir mitt ärliga svar. Eller, så är det kanske så att jag upplever mer och mer att vi håller på att processa, omorganisera och möta ihjäl oss vilket får oss att längta efter något greppbart. Något begripligt. Något meningsfullt. Där vi känner vilka vi är till för i vårt företag/organisation. Vi måste kunna bättre. För varför skulle vi annars så ofta längta tillbaka och titta i backspegeln?

Jag börjar mer och mer känna jag på något sätt borde formulera ett manifest (visst låter det seriöst) eller skriva en ny bok.
Jag har antennerna ute.
Jag antecknar.
Jag läser artiklar och böcker för att stärka min tes.
Kanske är jag något på spåren.
“Mänskligt ledarskap”, “Magkänslans ledarskap”, Mitt Jag AB”?

Ps: förhoppningsvis kan jag inom en vecka presentera en ny gästbloggare. Felicia Yeh Nortoft som gästbloggare blev en succé så jag tänkte köra på att låta andra få komma till tals här också.
Trevlig vecka!

2 Kommentarer
  1. Felicia
    Felicia says:

    Kul att mitt inlägg var uppskattat och din blogg är alltid kul att titta in på! Jag kan också tillägga att jag förstår att sunt förnuft gick att göra en till affärsidé. Tidigt fick jag erfara att det är en bristvara hos vissa chefer och är tacksam för den insikten för då insåg jag: om de kan komma så långt utan, vart kan inte jag och vi andra komma då?! 😉 Trevlig helg!

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar