Syns vi på äldreomsorgsdagarna i Stockholm?

Nästa vecka är det dags för årets viktigaste konferens inom äldreomsorgen, nämligen äldreomsorgsdagarna i Stockholm. Förra året föreläste jag tillsammans med Matilda Ernfridsson. I år åker jag upp och minglar och delar ut flyers med info om min tjänst som Speaking partner och om min bok. Om du ser mig, kom gärna fram och hälsa!

 

Nedan kan du läsa lite mer om vad min tjänst som Speaking partner innehåller.

Speaking partner – för dig som är ny chef inom vård och omsorg
Som ny chef behöver du snabbt komma in i din nya roll där mycket kan vara nytt, omvälvande och även tröttande. Dagligen ska du ta beslut som påverkar dig själv och dina medarbetare. Det är av yttersta vikt att den nya chefen inte tröttas ut av allt det nya och inser att ledarskap är ett maratonlopp och inte 100 meter. Det är av vikt att kunna skynda långsamt.
Speaking partner är ett oberoende stöd där du kan bolla dina tankar och funderingar och samtidigt bli utmanad i ditt tankemönster. Rollen som Speaking partner innebär också att stötta och ge möjlighet att sortera och analysera det nya. Det gör vi tillsammans när vi träffas 1 gång i månaden i 6 månader. Tillsammans upprättar vi en personlig utvecklingsplan som är kompetensutveckling i praktiken.

Speaking partner i korthet:

– ett professionellt bollplank
– ett stöd i chefsrollen
– bidrar med kunskapsöverföring
– skapar insikt och indirekt guidar
– reflektion av det egna ledarskapet
– stöttar med att sortera de viktigaste frågorna för att lyckas med uppdraget

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar