Äldreomsorgsdagarna torsdag 27/11

Jag funderar just nu på hur jag kan synas mer nästa år gällande föreläsning, bok, speaking partner och de tjänster jag tillhandahåller. Ett alternativ jag funderar på är att ställa ut på en mässa och med anledning av det var jag uppe i torsdags på äldreomsorgsdagarna i Stockholm och minglade runt bland utställarna och frågade hur de upplevde responsen från besökarna. Jag fick rätt blandade svar utifrån vilken organisation/företag man representerade och vad syftet med deltagandet var. För några var det viktigt att synas och stärka varumärket medan det för andra var viktigt att sälja på plats.
Jag tyckte inte det gav ett entydigt svar hur jag ska göra. Så vi får se.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar