Dagens egoboost (och Jan Helin på Aftonbladet)!

Ibland räcker det med ett kort och koncist sms för att dagen ska få en perfekt start. Idag var en sådan dag för mig. I morse fick jag ett sms av en ansvarig för en organisation inom äldreomsorgen. Personen skrev: “Vi har bestämt oss för att köpa din bok till våra nya chefer.” Jihooo!

Sedan november har jag lagt en del kvällstid på ett projekt som ska presenteras i februari. Kanske är det som gjort att jag blivit lite slö i huvudet och inte tagit chansen när den dykt upp. Exempelvis, innan jul så stod jag nämligen utanför Pizza Hut i Göteborg och väntade på mitt lunchsällskap när Jan Helin, Aftonbladets chefredaktör, ställde sig bredvid och började röka en cigarill och intensivt prata i sin mobiltelefon.
Nu kom jag på att jag borde ha gått fram och kort frågat lite om ledarskap för nya chefer på Aftonbladet. Givetvis efter han hade pratat klart i telefonen.
Nåja. I väntan på en ny chans med Jan Helin så är denna artikel om honom läsvärd!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar